BATMAN / MERKEZ - Diktepe İlkokulu

Diktepe İlkokulu

DİKTEPE KÖYÜ NO 2 MERKEZ / BATMAN
Vizyon
2023 Eğitim Vizyonu´nu temele alan okulumuzun hedefi çağın ve geleceğin becerileri ile donanmış ve bu donanımı insanlık hayrına sarf edebilen, bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı, nitelikli, ahlaklı bireyler yetiştirmektir.Bçlgemizde eğitim öğretimin kalitesinin arttırılmasına katkıda bulunan, her yönü ile veli ve öğrencilerin beklentilerine karşılık veren, ezberci ve geçici öğrenmenin üstünde, konuların gerçek hayatla bağdaştırıldığı ve kalıcı öğrenmenin sağlandığı iyi donanımlı ve modern teknolojik okulları eğitim sistemimize kazandırmaktır.
Misyon
Mutlu, başarılı, sosyal donanımlı. bilinçli, sağlam karakterli, faydalı, güzel ahlaklı, ülkesine ve insanlığa bağlılık duygusu gelişmiş milli ve manevi değerlerine bağlı, modern, yeniliklere ve gelişmeye açık, insancıl bir nesil yetiştirmek, çocukların sağlıklı bir şekilde öğrenebilecekleri ve keşfederek büyüyebilecekleri heyecan verici bir okul ortamını geliştirmek, çok kültürlü, çok dilli, yaratıcı, doğayı tanıyan ve gerçek anlamıyla seven çocukların yuvası olmak öğrencilerin duygusal, fiziksel ve entelektüel olarak tüm potansiyellerini kullanabilmelerini sağlamaktır.
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
08:30 / 14:10
KALORİFER
ÖZEL ARAÇLAR
SERVİS YOK. BELLİ SAATLERDE BELEDİYE OTOBÜSÜ GELMEKTE.
MERKEZ KÖY
5 KM
Sportif Etkinlikler
OKULUMUZDA FUTBOL MÜSABAKLARI, BİSİKLET KULÜBÜ SATRANÇ SINIFLARI VE ZEKA OYUNLARI ALANLARI BULUNMAKTADIR.
Bilimsel Etkinlikler
OKULUMUZ SARTLAR ELVERDİĞİ SÜRECE BİLİM SANAT MERKEZİ VE TEKNOFEST YARIŞMALARINA KATILIM GÖSTERMEYE ÇALIŞMAKTADIR.
Proje Çalışmaları
OKULUMUZ YIL İÇERİSİNDE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN DÜZENLEYECEĞİ TÜM PROJELERE KATILIM KONUSUNDA KARARLILIK GÖSTERMEKTEDİR.
OKULUMUZDA E-TWİNİNG VE ERASMUS PROJERİ İÇİN ÇALIŞMA YAPILMASI PLANLANMAKTADIR.